Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlamaları, 28 Ekim 2025 Salı günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

İlçe protokolü tarafından çelenklerin sunulmasının ardından, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız coşkuyla okundu.

Törenin ardından Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan, Karapınarlı fotoğraf sanatçılarının objektifinden ilçemizin doğal güzelliklerini, tarihi dokusunu ve yaşamdan kareleri yansıtan “Karapınar” temalı 29 özel fotoğrafın yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. Katılımcılar, sergide yer alan eserleri ilgiyle gezdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 10.00’da Kaymakamlık Makamı’nda tebriklerin kabulü ile devam edecek; ardından 10.30’da Atatürk Stadyumu’nda düzenlenecek törenlerle ve 19:30'da Karapınar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan Fener Alayı programı ile devam edecektir. Tüm Halkımız Davetlidir.

Cumhuriyetimizin 102. Yılı Coşkusu Karapınar’da Başladı