“ÇEVRE MÜFETTİŞİ” ÇOCUKLAR KARAPINAR MİLLET BAHÇESİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karapınar Millet Bahçesi’nde “Çevre Müfettişleri” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Emra Karacaoğlu, İl Müdür Yardımcısı Özgür Somuncu, Çevre Mühendisleri Neslihan Esmer, Gülşen Gümüş, İbrahim Ceyhan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşpınar, Belediye Daire Amirleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Çocuklara yönelik yapılan ve Sıfır atık konusunda bilgiler aktaran ve etkinlikte konuşan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka; "Sıfır atık projesi kapsamında Karapınar Millet Bahçemiz bugün çocuklarımız için çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemize de içerisinde sosyal tesisi olan, spor alanları olan bu güzel bahçeyi siz çocuklara ve Karapınar’lı hemşehrilerimize hediye etti. Bugün de burada Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz Çevre Müfettişi Doğa etkinliğimize katılarak sizler ile bir araya geldik. Sıfır Atık bilincinin geleceğimizi emanet edeceğimiz siz çocuklarımız için önemini biliyor, bugün sizler ile hem eğlenip hem de atıksız dünyanın önemini bu etkinlikle birlikte anlayacağız. Ben bu düşüncelerle buraya kadar geldiğiniz için gönüllü bir çevre müfettişi olmak için hep beraber eğlenmeye ve bilgilenmeye geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, yüreklerinize sağlık çocuklar. Karapınar Millet Bahçesi’ni ilçemize kazandıran Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyor bol eğlenceli etkinlik diliyorum" dedi.

Etkinlikte çeşitli yarışmalar, eğlenceler gösteriler ve hediyeler dağıtıldı. Etkinlikten memnun kalan çocuklar çevre müfettişi olmaktan onur ve gurur duyduklarını ifade ettiler.