Karapınar Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, kent estetiğini güçlendirmek ve ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, nisan ayının son haftasında ilçemizin dört bir yanında önemli çalışmalara imza attı.
Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde;
✅ Akkuyu – Bacanak yolları arasında asfalt yama çalışması,
✅ Kurtbasan – Eğrikuyu ve Çukurca – Demiryalı yollarında yama çalışmaları,
✅ Poligon – İnoba ve Samuk – Yirce yolları arasında yol dolgusu ve genişletme çalışmaları,
✅ Kayalı Mahallesi Kepez Yaylası’nda 6.000 m² parke yol yapımı,
✅ Hotamış toplulaştırma yollarında tesviye,
✅ Yassıca İmar yollarında yeni yol açım çalışmaları,
✅ İlçe genelinde bozuk yollar ve kaldırımlarda bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce;
🌳 Şehit Ramazan Emre Ala Parkı’nda ağaç dikimi ve kapsamlı peyzaj düzenleme çalışmaları yürütülmekte,
🏡 Pınarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında ve ilçemiz parklarında çevre düzenlemeleri çalışmaları devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin mahallelerinde rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra bayram sonrası kapsamlı çevre temizliği çalışmaları gerçekleştirmiş; ana arterler, otopark alanları ve kamu binaları çevresi detaylı şekilde temizlenmiştir.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ise;
🛒 İlçemiz genelinde faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik hijyen, ruhsat ve fiyat denetimleri yapmış;
🧍♂️ Kamusal alanların düzeni ve vatandaşlarımızın huzurunu korumaya yönelik saha kontrollerini sürdürmüştür.
Karapınar Belediyesi olarak; temiz, güvenli ve konforlu bir şehir için tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.