10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

Atatürk’ün ölümünün 85. yılı münasebetiyle Cumhuriyet alanında çelenklerin sunumu ile başladı.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Aslı Polat, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, Zafer Partisi İlçe Başkanı Arslan Özbek, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Protokolü, Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil toplum Kuruluş Başkanları, Askeri Erkan, Daire amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Karapınar Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği Saat 9.05’te siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından Türk Bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Cumhuriyet alanındaki program, Karapınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle son buldu.