10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

Atatürk’ün ölümünün 81. yılı münasebetiyle Cumhuriyet alanında çelenklerin sunumu ile başladı. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Onur Kökcü, Garnizon Komutan V. Yüzbaşı Ufuk Devam, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Sivil toplum kuruluşları, Oda Başkanları, Askeri Erkan, Daire amirleri, , Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Karapınar Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği Saat 9.05’te siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından Türk Bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Cumhuriyet alanındaki program, Karapınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle devam ediyor.