10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

Atatürk’ün ölümünün 83. yılı münasebetiyle Cumhuriyet alanında çelenklerin sunumu ile başladı. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Cumhuriyet Savcısı Kübra Özbek, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Siyasi Parti Başkanları, Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil toplum Kuruluş Başkanları, Askeri Erkan, Daire amirleri, Protokol Üyeleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Karapınar Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği Saat 9.05’te siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından Türk Bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Cumhuriyet alanındaki program, Karapınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle son buldu.