15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNDE BAYRAKLI BİSİKLET TURU, KİTAP KAFEDE RESİM SERGİSİ VE SİNEVİZYON GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında saat 14:00’da Cumhuriyet İlkokulu’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı Anıt alanında son bulan Bayraklı Bisiklet Turu sonrasında Büyükşehir Belediyesi Kitap Kafe de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fotoğraf sergisi ve sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, İyi Parti İlçe Başkan V. Şener Öğüt, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Müftüsü Yunus Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdür V. İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kurum Müdürleri, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler ve vatandaşlar katıldı.