18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçemizde çeşitli kutlama programları düzenlendi.

 

Programa İlçe Kaymakam V. Veli Avcı, Garnizon Komutan V. Üsteğmen Ahmet Duyar, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Askeri Erkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri, Daire Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanın da çelenklerin sunumu ile başlayan törenin ardından program Kültür Merkezinde Öğrencilerinin hazırladığı “Vatan Sağ Olsun ve İstiklal Marşı Korosunun” gösterimin ardından son buldu. Program sonunda katılımcılara üzüm hoşafı ikram edildi. Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü nedeniyle Şehitlerin ruhlarına ithafen Sultan Selim Camii’nde öğle namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Mevlid programında İlçe Müftüsü Yunus Aydın tarafından vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna şehadete erişen tüm şehitler için dualar edildi.