18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçemizde çeşitli kutlama programları düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Kübra Özbek, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Şentürk, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkan V. İlter Çorakçı, İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Yalçın, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Askeri Erkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri, Daire Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanın da çelenklerin sunumu ile başlayan törenin ardından program Kültür Merkezinde Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Öğrencilerinin hazırladığı “Çanakkale: Dirilişin Adı” tiyatro gösterimin ardından son buldu. Program sonunda katılımcılara üzüm hoşafı ikram edildi.