19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 19 Ekim Salı günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıt alanında kutlama töreni yapıldı.

Kutlama törenine, Kaymakam Oğuz Cem Murat, Kaymakam Refiki Ali Erdoğan, Belediye Başkanımız Mehmet YAKA, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, İlçe Emniyet Müdürü Nejdet Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Muhtar İşleri Müdürü Aziz Kılıç, Zabıta Müdürü Talip Karagöz, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Karapınar Merkez ve Merkeze bağlı Mahalle Muhtarları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Kutlama programın da Atatürk Anıtına Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık tarafından Muhtarlar Derneği Başkanlığı çelengi sunuldu ve ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Aziz Şehitlerimiz ve ebediyete göç etmiş muhtarlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okunarak Türk Bayrağımız öğrenciler tarafından göndere çekildi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık’ın yaptığı konuşmasından sonra sona eren program hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm merkez ve merkeze bağlı mahalle muhtarların 19 Ekim Muhtarlar günlerini, Kaymakam Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker ve diğer katılımcılar tarafından kutlayarak tebrik ettiler.