19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Salı günü saat 11.30’da Cumhuriyet Meydanı anıt alanında törenle kutlandı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı verilmesine 102. Yıl dönümü olan Gaziler günü, Kahraman Gazilerimizin şanına yakışır bir şekilde kutlandı.
Gaziler günü törenine İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutan Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Siyasi Parti Başkanları, İlçe Protokol Üyeleri, Gaziler, Şehit Aileleri, Askeri Erkan ve Basın Mensupları katıldı.
Program İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk tarafından Atatürk Anıtına Kaymakamlık Çelengi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan tarafından Garnizon Komutanlığı Çelengi ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından Belediye Çelengi sunumunun ardından Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve Aziz Şehitlerimiz hatırasına bir dakikalık saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı törene katılımcılarla birlikte okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ve okunan şiirin ardından tören sona erdi.