19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Demirsoy, Kaymakam Refiki Ahmet Akdağ, S.Ü. Aydoğanlar M.Y.O Müdürü Naim Çağlar Diri, AK Parti İlçe Başkan V. Zeki Barutçu, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu, İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Yalçın, Kurum ve Kuruluş Başkanları, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Müftüsü Yunus Aydın, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Belediye Meclis Üyelerimiz, Okul Müdürleri, Askeri Erkan, Basın Mensupları, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler, Öğrenciler ile Bay Bayan Vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başlayan program Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk Stadyumu Kapalı Spor Salonuna kadar gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Atatürk Stadyumu Kapalı Spor Salonun da Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Kisk Bosk, Wu-Shu, Okçuluk, Halat Çekme, Futsal Gösterileri, günün anlam ve önemini belirten şiirleri okunması, gençlik konseri ve ardından çeşitli branş ve yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödülleri Kaymakam Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Demirsoy, Kaymakam Refiki Ahmet Akdağ tarafından takdim edilerek program başarılı bir şekilde sona erdi.