23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve eşi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan ve eşi, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi, Kaymakam Refiki Ahmet Akdağ, S.Ü. Aydoğanlar M.Y.O Müdürü Naim Çağlar Diri, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu, Kurum ve Kuruluş Başkanları, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Belediye Meclis Üyelerimiz, Okul Müdürleri, Askeri Erkan, Basın Mensupları, Öğrenciler ile Bay Bayan Vatandaşlar katıldı.

Atatürk Stadyumunda başlayan program Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı birlikte vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Program günün anlam ve önemi ile ilgili öğrenciler şiir okudular. Halk Oyunları gösterileri, İzmir Marşı adlı gösteri, Zeybek Gösterileri, Erik Dalı Gösterisi ve ardından çeşitli branş ve yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödülleri Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından takdim edilerek program başarılı bir şekilde sona erdi.

Program sonunda İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Dedemin Oyuncağı” yarışması sonucunda dereceye giren ve yarışmaya katılan öğrencilere Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyelerini İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından verilerek sona erdi.