29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIN DA ANLAMLI MAÇ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçemiz Atatürk Stadyumu’ nda Karapınar Belediyespor ve Esnaf Spor takımlarında forma giymiş Şöhretler Karma Futbol Müsabakası düzenlendi.

Futbol Müsabakasına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, takım oyuncuları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı maçı dostluk kazandı. Katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, “Herhangi bir sakatlığın yaşanmadığı, dostluğun kazandığı güzel bir maç oldu” dedi.

Kupalarını Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat’tan alan takım antrenörleri İsmail Kolaylı ve Ali Küpeli spora verdikleri desteklerden dolayı Başkan Yaka’ya teşekkür ettiler.