30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı kutlaması Cumhuriyet Meydanı Anıt alanında gerçekleştirildi.

Kutlama Programına İlçe Kaymakam V. Veli Avcı, Garnizon Komutan V. Yüzbaşı Doğanay Başaran, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Fatma Ezeroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu, İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Yalçın, İlçe Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Belediye Meclis Üyelerimiz, Şehit aileleri ve Gaziler, Askeri Erkan, vatandaşlar ve Basın Mensupları katıldı.

Program Ulaştırma Astsubay Çavuş Ebubekir Kaya sunuculuğunda Kaymakam V. Veli Avcı tarafından Atatürk Anıtına Kaymakamlık Çelengi, Garnizon Komutan V. Yüzbaşı Doğanay Başaran tarafından Garnizon Komutanlığı Çelengi ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından Belediye Çelengi sunumunun ardından katılımcılarla birlikte 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız hep birlikte okundu.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yönelik mesajı okundu. Topçu Teğmen Murat Doğan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Anıt Meydanı’nda İlçe Kaymakam V. Veli Avcı, Garnizon Komutan V. Yüzbaşı Doğanay Başaran, Cumhuriyet Savcısı Fatma Ezeroğlu, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulü gerçekleştirildikten sonra program sona erdi.