8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE BAŞKAN YAKA KADINLARA ÇİÇEK VERDİ

Kaymakam Onur Kökcü ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerine, Belediye de görevli olan Bayan personele ve Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilçemizde hizmet veren ASEM ve KOMEK kurs merkezlerinde eğitim gören kadın kursiyerlerini ziyaret ederek öğretmenlere, kursiyerlere ve çalışan kurs görevlilerine çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günleri’ni kutladılar.

Kaymakam Onur Kökcü ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile birlikte ASEM ve KOMEK kurs merkezlerini gezerek ve burada görev yapan öğretmenlere ve kadın kursiyerlere birer çiçek veren Başkan Yaka, kadınların yalnızca bir gün değil her gün hayatın her anında önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı.

Kaymakam Kökcü ve Başkan Yaka sınıfları ve atölyeleri gezerek yaptıkları çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgiler aldılar. Başkan Yaka, insanların bilgisi kadar güçlü olduğuna işaret ederek, "Analarımız, bacılarımız, eşlerimiz bizim her zaman başımızın tacı. Biz de bugün, verdiğimiz önemi göstermek için sizleri ziyaret edip günün anısına birer çiçek veriyoruz. Gördüğüm kadarıyla her branşta çok güzel çalışmalar var. Emek verip göz nuru döken tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca Hep beraber ülkemizin geleceği için dua edelim” diyerek Bahar Kalkanı harekâtında yapılan operasyonlarda görev alan askerler için dua etmelerini isteyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Kökcü ve Başkan Yaka KOMEK Dokuma kursu atölyesinde tamamlanan Seccade’yi tezgâhtan keserek Dokuma Atölyesindeki kursiyerleri tebrik ettiler.

ASEM ve KOMEK kurs merkezlerindeki kadın kursiyerler ve personel de, "Çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizi düşünüp ziyaret eden Kaymakam Onur Kökcü Beye ve eşi Şule Hanıma, Belediye Başkanı Mehmet Yaka Beye ve eşi Saniye Hanıma, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal Beye. Bizi çiçekle onurlandırdılar, özel hissettirdiler. Buraya kadar gelip bize bugünü anlamlı kıldığı için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.