AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YANILMAZ BAŞKAN YAKA’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti MKYK Üyesi-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, İl Yerel Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Taşkıran, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyesi Şenel Gökcan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşpınar, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy ile birlikte Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret de Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa Köklüsoy, Ahmet Uğurlu ve Necati Kardeş de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaka AK Parti MKYK Üyesi-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu. Ziyaret sonrasında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu devam eden silo deposunda incelemelerde bulundular.