AKILLI GERİ DÖNÜŞÜM OTOMATI CİHAZI ANIT MEYDANINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE GİRDİ

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Belediyeler için sıfır atık fikir ve proje uygulama yarışması kapsamında Belediye Başkanlığımızca hazırlanan “Atıkları Yerinde Ayrıştırıyorum ve Sokak Hayvanlarını Besliyorum” isimli projemiz dereceye girmiştir.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka konu ile alakalı “Bu kapsamda Belediye Başkanlığımız ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol gereğince Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce ambalaj atıklarını otomatik olarak yerinde ayrıştıran cihaz temin edilerek Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Cihaz küçük tipteki ambalaj atıklarının ayrıştırılmasında kullanılacak olup cihaza zarar verecek tipte bulunan atıklar için kapalıdır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.