BAKAN KURUM KARAPINAR MİLLET BAHÇESİ'NDE RAMAZAN ŞENLİĞİ'NE KATILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlçemiz Millet Bahçesi'nde Karapınar Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Şenliği'ne katılarak vatandaş ve çocuklarla bir araya geldi.

Millet Bahçesi'nde düzenlenen şenlikte vatandaşlara hitap eden Bakan Murat Kurum, memleketin güzel, yiğit, mert insanlarına hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu ifade ederek, "Bizler gençlerimiz için, kadınlarımız için, çocuklarımız için çalışıyoruz. İnşallah sizlerin bu desteği olduğu sürece sizlerin duaları olduğu sürece biz tüm ekibimizle birlikte emin olunuz ki 7 gün 24 saat size hizmet edeceğiz. Konya'ya her geldiğimizde bir coşkuyla geliyoruz. Ayrı bir heyecanla geliyoruz. Konya vefa şehri, Konya liderimize, Cumhurbaşkanımıza her zaman vefasını göstermiştir. İşte bu vefalı insanların şehrine hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür. Hazreti Mevlana'nın, Hacıveyiszade'nin yine bu noktada tüm büyüklerimizin, atalarımızın bizlere emanet ettiği bu şehre en güzel haliyle sahip çıkacağız. Gençlerimize, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, gözleri pırıl pırıl parlayan ve ülkemizin umudu olan gençlerimize bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu millet bahçemiz, TOKİ Başkanlığımız eliyle Karapınar Belediyemize, Karapınar'ımıza, ilçemize kazandırıldı, Konya'mıza kazandırıldı. 75 bin metrekare alan içerisinde Millet Kütüphanesiyle, kıraathanesiyle, yürüyüş yollarıyla, çocuk oyun alanlarıyla Karapınar'ımızın ihtiyaç duyduğu bir proje. Yine millet kütüphanesini büyükşehir belediyemiz, eski bir binamızın restorasyonunu yaptı. Hemen kaymakamlığımızın yanında burada da gençlerimiz çalışacaklar. İnşallah Karapınar'a, Konya'ya, ülkemize hizmet edecekler. Bayrağımızı göklere çıkaracaklar. Daha da yüksek noktaya çıkaracaklar. Allah bütün gençlerimizden razı olsun diyorum." dedi.