BAKANIMIZ MURAT KURUM İSTANBUL YENİKAPIDAKİ KARAPINAR BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Konya Tanıtım Günleri Fuarı’nda Karapınar Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı.

Fuar standımıza Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Hemşehrimiz Karapınar'ımızın öz evladı Murat Kurum Karapınar Belediyesi standını ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Bakanımız Murat Kurum'a ilçemize ait sıkma gözleme ve hakiki Karapınar koyun yoğurtundan yapılan ayranından ikram etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, gelişen ve güzelleşen ilçemiz Karapınar'ın yöresel ürünlerini İstanbul'lularla buluşturdukları için ve Konya belediyeleri arasında örnek bir stand kurarak Karapınar'ımızı tanıttıkları için Belediye Başkanımız Mehmet Yaka'ya teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise standımız da sıkma ve gözleme pişirdi.