BAŞKAN YAKA 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE M. AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMINA KATILDI

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” nün 102.yıl dönümü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce kutlama programı düzenlendi.

Karapınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İlçe Kaymakam V. Veli Avcı, Garnizon Komutan V. Üsteğmen Ahmet Duyar, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Fatma Ezeroğlu, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, İlçe Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş ve Oda Başkanları ,basın mensupları, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.