BAŞKAN YAKA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Karapınar Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle muhtarlara yemek verildi.

Düzenlenen yemeğe Kaymakam Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, CHP İlçe Başkanı Haydar Karabacak, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, İlçe Emniyet Müdürü Nejdet Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif AKYURT, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İçalan, Belediye Meclis Üyeleri, Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Karapınar Merkez ve Merkeze bağlı Mahalle Muhtarlar ve Belediye Daire Amirleri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Mahalle Muhtarlarına Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.