BAŞKAN YAKA 23 NİSAN RESİM, KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMASININ ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101.Yılı Kutlamaları kapsamında Resim, Kompozisyon ve şiir yazma etkinliği düzenlenmiş olup etkinliğe yaklaşık 2000 öğrenci katılmıştır. Etkinliğe katılan bütün öğrencilerinin hediyelerini verilme programına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, Okul Müdür ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka “Korona virüs salgını sebebiyle çocuklarımız bu 23 Nisan’ı evlerinde geçirmek durumunda kaldılar. Biz Milli Bayram heyecanını hep birlikte yaşayalım, 23 Nisan coşkusunu paylaşalım diye çocuklarımızdan hayallerindeki 23 Nisan’ı resmetmelerini, kompozisyon ve şiir yazmalarını istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile etkinliğe katılan ve duygularını resim ve şiir yoluyla ulaştıran bütün öğrencilerin isimlerine özel hediyeleri Karapınar Belediyemiz tarafından hazırlanmış olup Okul Müdürlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Bizleri bir kez daha umutlandıran değerli öğrencilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, ekibine, veli, öğretmen ve idarecilerimize çok teşekkür ederim” dedi.