BAŞKAN YAKA ANNELER GÜNÜ’NÜ MİLLET BAHÇESİNDE KUTLADI

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi Saniye Yaka 8 Mayıs Anneler günü dolayısıyla Millet Bahçesinde annelere çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Yaka “Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu yılda Anneler günü’nü 29 Nisan da ilçemize gelerek bir takım açılış ve ziyaretler gerçekleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum’un Ramazan Şenliği etkinliklerine katıldığı Millet Bahçemizde Annelerimizle birlikte sohbet edip çiçek hediye ettik. Peygamber Efendimizinde buyurduğu gibi Cennet Anaların ayakları altındadır. Bizi bizden daha çok düşünen anneler ‘imizdir. Ölen Annelerimize Allah'tan rahmet diliyor, kalanlara ise eşleriyle, çocuklarıyla sağlıklı uzun ömür diliyorum.