BAŞKAN YAKA ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Köklüsoy ve Fen İşleri Müdürü İsmail Harmancı ile birlikte yapım aşamasında sona gelen Millet Bahçesi yanında bulunan cadde de sıcak asfaltlama gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yaka açıklamalarında “Konya Büyükşehir Belediyemizin ilçemiz taşra mahallelerinde yaptığı sathi kaplama asfalt çalışmalarından sonra ilçe merkezinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Asfalt çalışmalarının devam ettiği bu cadde Millet Bahçemizin kısa zamanda hizmete açılması ile birlikte bu yolun fonksiyonu artacak. Asfaltlama çalışmalarında çalışan emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konya Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde yaptığı diğer çalışmalarla birlikte alandaki ve şehir merkezindeki çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ekibine teşekkür ediyorum. Hedeflediğimiz yol çalışmasında sona doğru yaklaşıyoruz. Gelecek dönem de yeni planlamalarla birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka asfalt çalışmalarında bulunan ekibe tatlı ve içecek ikramında bulundu.