BAŞKAN YAKA BELEDİYE PERSONELİ İLE TOPLANTI YAPTI

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka , Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğün de görev yapan personel ile belediye garajında toplantı gerçekleştirdi.

Düzenlenen personel toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Köklüsoy, Erol Parlak, Necati Kardeş ile birim amirleri ve personeller katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''Karapınar halkına hizmet etmek için halkımız tarafından seçildik. 2020 yılı Kentsel Dönüşüm, Sosyal Konut, Doğalgaz, asfalt çalışmaları gibi iş gücünün yoğun olduğu bir dönemde sizlerle birlikte memleketimizi geleceğin istikbali aydınlık yarınlarına taşıma gibi bir sorumluluğumuz bulunmakta. Bu şehri ileri götürmek anlamında hep birlikte olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka toplantı salonunda personelin sorunlarını dinleyerek, gerekli konular hakkında çözümlerin ve sorunların en yakın zamanda düzenleneceğini dile getirdi.

Toplantı karşılıklı sohbetle sona erdi.