BAŞKAN YAKA’DAN HAFIZ ADAYLARINA ZİYARET

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka İlçemiz Mehmet Akif Yatılı Erkek Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya İlçe Müftüsü Yunus Aydın, Şube Müdürü Fatih Özen, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü İsmail Hakkı Harmancı, Zabıta Müdürü Talip Karagöz’ün yanı sıra kurs yetkilileri eşlik etti.

Öğrencilerle sohbeti esnasında hafızlık eğitiminin önemine değinen Belediye Başkanımız Mehmet Yaka “Gençler sizler şanslısınız çünkü burada en başta Kuran-ı Kerim okuyor ve hafızlık yapıyorsunuz. İnşallah hepiniz güzel bir şekilde hafızlıklarınızı tamamlayacaksınız ondan sonra İmam Hatip Ortaokulunu bitirerek hem akademik anlamda kendinizi geliştirecek hem de hafız olacaksınız. Hafız olmanın değerini ve kıymetini bilmek önemli bir sorumluluk. Hafızlık herkese nasip olmaz hayat boyu hafızlığı da muhafaza etmek lazım. Burada zaten hocalarımız en iyi şekilde gereken ihtimamı gösteriyorlar. Derslerinizi hafızlık süreçlerinizi yapıp akademik süreçleriniz de en iyi şekilde tamamlarsınız inşallah. Allah hepinize kolaylıklar versin, zihin açıklığı versin” dedi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Müftüsü Yunus Aydın Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyeleri çocuklara takdim ettiler.