BAŞKAN YAKA’DAN ÖĞRENCİLERE ÇANTA SÜRPRİZİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka Karapınar Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ve öğrencilerle bir araya gelerek tek tek okul çantası hediye etti.

Programda Ömer Pektaş ve Mustafa Sayar tarafından öğrencilere müzik ziyafeti verildi. Daha sonra Konferans salonunda Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul öğrencilere çantalarını takdim etti.

Başkan Yaka çocuklarımıza sağlıklı ve huzurlu eğitim yuvalarında geleceğe hazırlanmaları, üreten, düşünen ve çalışan bireyler olarak ailelerine ve ülkelerine faydalı bir nesil yetiştirmek hepimizin ortak hedefi. Çocuklarımıza yapılan yatırım geleceğe atılan güçlü bir adımdır. Bizler, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diye konuştu.

Başkan Yaka hediye dağıtımından sonra öğrencilerle badminton oynadı ve ok atışında bulundu.