BAŞKAN YAKA’DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerin annelerini ve gazi yakınlarının annelerini unutmadı.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka Yaka ve eşi Saniye Yaka, İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat ve eşi Görkem Murat ile birlikte anneler günü dolayısıyla şehit anneleri ve gazi yakınlarının annelerini evlerinde ziyaret ettiler. Ziyarette açıklama yapan Başkan Yaka “başta şehit anneleri ve gazi yakınlarının anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle ziyaret edemediğimiz ellerini öpemediğimiz tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri de “Allah sizden razı olsun bizleri bu günde yalnız bırakmadığınız için” ifadelerine yer verdiler.