BAŞKAN YAKA GENÇ KOMEK ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi Aile, Sanat ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Genç KOMEK öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrenerek eğlenceli vakit geçiren çocukların eğitimine katılan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, öğrencilerin güzel bir eğitim ortamında yeni arkadaşlıklar kurduklarını görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kaliteli bir eğitimin yanı sıra en eğlenceli vakitlerin de Genç KOMEK Yaz Okulu’nda geçtiğine dikkat çeken Başkan Yaka açıklamasında, “KOMEK yaz okulları ve ilçemizdeki yaz okulu programları Cuma günü itibariyle sona eriyor. Bugün de ASEM de eğitim gören yaklaşık 400 tane öğrencilerimizle bir kariyer günü gibi karşılıklı sohbet halinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile beraber sohbet ettik. Onlara Karapınar Ayranı’nı ikram ettik. Eğitim gören çocuklarımızı çok heyecanlı gördüm. Karşılıklı soru cevapta öğrencimizin bir tanesi KOMEK Yaz Okullarını nasıl değerlendiriyorsunuz diye sordu. KOMEK yaz okullarını çok başarılı buluyorum. Bu tür eğitimlerin çocukların sportif, eğitimsel, sanatsal ve sosyal anlamda gelişmelerine önemli derecede katkı sağladığını düşünüyorum. Bu çalışmalardan dolayı da başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve ekibine, emeği geçen müdür ve kurs öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmanın çok büyük bir öneminin olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllar tekrar bu tür çalışmalara artarak devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete ASEM Kurs Müdiresi Dudu Sağlamer, Kurs Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Ziyaret sonrasında Genç KOMEK Yaz Okulu’nu çok sevdiklerini söyleyen öğrenciler de ikramlarından dolayı Başkan Yaka’ya teşekkür etti.