BAŞKAN YAKA GEZEN SİNEMADA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Karapınar Belediyesi ev sahipliğinde ilçemiz ilkokul öğrencilerinin sinema kültürü ile tanışmamış çocuklara ulaşmak adına 08.06.2022 tarihinde Karapınar Cumhuriyet Meydanı’nda gün boyunca gezen sinema gösterimi düzenlendi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Şube Müdürü Ahmet İçalan ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birol Pekince ile birlikte Gezen Sinema’yı ziyaret etti.

İlkokul öğrencileri ile mobil bir tırın içerisine kurulan sinema salonunda bir araya gelen Belediye Başkanımız Mehmet Yaka “Çocukların sosyal projelerle tanışması için Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Karapınar Belediyesi ev sahipliğinde İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan gezen sinema ile hem eğlenme, hem de sosyal belediyecilik anlamında bir nebzede olsa öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak, çocuklarımızı mutlu etmek, sosyalleşme alanı açmak ve kişiliklerinin pozitif yönde gelişimine katkıda bulunmak için sinema kültürü ile tanışmalarını sağladık.. Gezen Sinema’nın ilçemize gelmesinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sinema gösteriminde öğrencilere mısır ve su ikramı yapıldı.