BAŞKAN YAKA HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Yaka 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 14.30’dan saat 17.00’ye kadar Belediye Meclis Salonunda ilçenin sorunlarını görüşmek üzere halkla buluşarak istek, dilek ve temennilerini dinledi.

Halkla buluşma toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Amirleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka Meclis Salonuna gelen vatandaşlara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yaka mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen sorulardan kentsel dönüşüm bölgesinin yıkım işlerinin devam ettiğini, doğalgaz dağıtıcı firmaya arsa tahsisi yapıldıktan sonra firmanın 2020 yılında 5000 aboneye doğalgaz verme planlarının olduğunu,300 toplu konutun sahasının yeri ve ne zaman başlayacağını ayrıca toplu konut alanına spor tesisinin yapılacağını, yeni hayvan pazarının yapılacağı zamanı, Cumhuriyet İlkokulunun yıkım aşamalarının tamamlandığını ve yapım aşamalarının devam ettiğini, Atık Su Arıtma Tesisi inşaatının devam ettiğini, Millet Bahçesi ve Kültür ve Kongre Merkezi hakkındaki çalışmalarını, eski hastane binasının yerine hangi yatırımların yapılacağını, Ulus mahallesindeki çöplüğün kaldırıldığını ve yerine yeşillendirme çalışmalarının yapılacağını, Belediyenin çalışmalarını, Çevre Camiisi civarındaki alt geçidin tekrar gündeme alınıp karayolları tarafında inceleceği gibi birçok konuda sorulan sorulara Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından açık ve net olarak cevaplandırıldı.

Başkan Yaka toplantıya katılan vatandaşlara ikramlarda bulunarak teşekkür etti ve aynı şekilde vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek için Halk Buluşmalarının devam edeceğini belirterek Halk Buluşması toplantısına katılan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya verdikleri tatmin edici cevaplardan dolayı teşekkür ederek toplantı son buldu.