BAŞKAN YAKA KENT PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Başkan Yardımcımız Halil Aker, Fen İşleri Müdürü İsmail Hakkı Harmancı, Park ve Bahçeler Müdürü Hakkı Ceyhan ile birlikte ilçemiz Reşadiye mahallesinde bulunan Ahmet Hamdi Mutlu - Kent Parkı’nda incelemelerde bulunup çalışan ekiplere görevlerinde kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka konu ile ilgili şunları söyledi. “Konya Büyükşehir Belediyemiz ile Karapınar Belediyemiz tarafından 48 Bin m2 alanda ilçemize hitap edecek olan Kent Parkın çalışmalarında sona yaklaşıldığını, kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açılacağını, halkımız aileleleri ile birlikte gönül rahatlığı ile dinlenip pikniklerini yapabileceklerdir. Ayrıca çocuklarımız içinde oyun grupları bulunmaktadır. Parkın içerisine Belediyemiz tarafından yeni açtırılan derin kuyu ile kaliteli su elde edilerek çözüme kavuştuğunu söyleyen Başkan Yaka Ahmet Hamdi Mutlu Kent Parkı, Uğur Mumcu ve Yargıtay Parklarımız olmak üzere 300 dekar alanın su sorununun çözüldüğünü belirterek ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti”.