BAŞKAN YAKA KİTAP KAFE TANITIM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Karapınar Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçemizdeki kitap kafede “Kitap Kafe” tanıtım günleri düzenleniyor.

Kitap Kafe tanıtım günlerinin ilk günün de Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Zabıta Müdürü Talip Karagöz Kitap Kafe’de kitap okuyan ve ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek, Başkan Yaka öğrencilere simit ve çay ikramında bulundu. Ziyarete Kitap Kafe sorumlusu Rasıh Doğan eşlik etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan kitap kafe de İlçemiz merkez ve taşra mahallelerdeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kitap kafeyi tanımak ve ziyaret etmelerini sağlamak için düzenlenen kitap kafe tanıtım günlerinde açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka “İlçemizdeki taşra mahallelerde ve merkez mahallelerimizdeki öğrencilerimizi buraya ziyaretini sağlamak için Karapınar Belediyemiz tarafından çay, simit ikramı yapıyoruz. Aslında çay simit bir bahane öğrencilerimize burayı tanıtmak, okuma alışkanlığı ve kitap sevgisini kazandırmak. Tarihi mekânda öğrencilerimizin ders çalışmasını, kitap okumasını sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Böyle bir hizmetten dolayı öncelikle Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.