BAŞKAN YAKA PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Baskanimiz Mehmet Yaka Kurban Tatili sonrasinda mesainin ilk gününde personelle tek tek tokalasarak kurban bayramlarini kutladi.

Bayramlasma Programina Belediye Baskanimiz Mehmet Yaka, Belediye Baskan Yardimcimiz Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri,Park ve Bahçe Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü, Temizlik Hizmetleri Müdürlügü personeliyle Belediyemiz Garajinda,Koski, Ulasim, Itfaiye Müdürlükleri ve Belediye içindeki görevli Birim Müdürleri, Memur ve Isçilerle ise Belediyemiz Meclis Salonu'nda bayramlasma programi gerçeklesti.

Bayramlasma programinda konusma yapan Baskan Yaka, Karapinar Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Milli ve manevi duygularin pekistigi bayramlarin Türk toplumu için önemli bir yer teskil ettigini belirterek kurban bayrami paylasmak demektir. Fakiriyle zenginiyle paylasmayi biliyorsak darginliklari giderebiliyorsak ne mutlu bizlere dedi, Baskan Yaka, Koski, Itfaiye, Ulasim ve Belediye Personellerimize üstün çalismalarindan dolayi hepinize huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Bu vesile ile Hepinizi saygi sevgi hürmetle selamliyor, ailenizle, esinizle, çocuklarinizla birlikte geçmis kurban bayraminizi en içten dileklerimle tebrik ediyor hayirli mesailer diliyorum seklinde konustu.