BAŞKAN YAKA TÜRKİYE ÇEVRE HAFTASI KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ YAPTI

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Karapınar Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 02.06.2022 Perşembe günü saat 14:00 da Toprak Su Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü alanında fidan dikim programı gerçekleşti.

Programa İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği İl Müdürü Huriye Şevik ve personeli, S.Ü. Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Ertuğrul Yaralı, Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Tartan, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Ziraat Odası Personeli Nadi Özdil, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Tüysüz, Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Zabıta Müdürü Talip Karagöz, Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Verim, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve diğer katılımcılar tarafından fidanların dikimi yapılarak ilk can suları verildi.