BAŞKANLARDAN JANDARMA KOMUTANI SÖNMEZE 183. YIL ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Belediye Meclis Üyelerimizden Mustafa Kurum, Necati Kardeş, Erol Parlak, Mustafa Köklüsoy, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Barutçu, Mehmet Şentürk ile birlikte Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 183. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez’i ziyaret etti.

Başkan Yaka ilçemizin emniyet, asayiş ve kamu düzeninin korunmasını şerefle yerine getiren jandarma teşkilatına şükranlarını sunduğunu belirterek, Kahramanlıklarınız, fedakârlıklarınız, milletimizin gönlünde olup hiçbir zaman unutulmayacaktır. Tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarının 183. Yaş gününü tebrik ederek günün anısına Acıgöl tablosu takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sönmez, Başkan Yaka ve beraberindeki heyete teşekkür etti.