BELEDİYE BAŞKANI YAKA VE KAYMAKAM MURAT MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Karapınar Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Merkez ve Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile 09.06.2021 Çarşamba günü saat:10.30 da Belediye Yeni Düğün Salonun da istişare toplantısı yaparak muhtarların istek ve görüşlerini dinledi.

Mahalle Muhtarları İstişare toplantısına, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Kurum Amirleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Merkez ve Merkeze bağlı Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Amirleri katıldılar.

Toplantıda Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat toplantıya katılan Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarlarına slayt eşliğinde ilçemizdeki yatırımlar hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Muhtarlardan gelen soruları Başkan Yaka ve Kaymakam Murat cevaplandırarak toplantı sona erdi.