BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Karapınar Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı 19.04.2024 tarihine rastlayan Cuma günü saat 14.30 da Belediye Başkanımız İbrahim Önal Başkanlığında yapıldı.

Belediye Başkanımız İbrahim Önal yeni dönemin ilk meclis toplantısında yaptığı açılış konuşmasında: “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun. Karapınar’ımıza, Konya’mıza, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun temennisiyle başlıyorum. Göreve seçilen Belediye Meclis Üyelerimize başarılar diliyorum. 5 yıllık dönemde de siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek ilçemiz için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz. İlk meclis toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.

5393 Sayılı Belediye kanunun 20. Maddesine istinaden Nisan Ayı olağan toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.