Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Karapınar Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi gereğince Nisan Ayı Olağan Toplantısını yapmak üzere 06.04.2021 tarihine rastlayan Salı günü saat 14:30 da Belediye Meclis Salonun da Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın başkanlığında gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce ek gündem maddesinin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 1: 2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 2: 2020 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 3: Yapılan gizli oylarla Meclis Katip Üyeliğine Ahmet Uğurlu, Erol Parlak asil üye, Necati Kardaş ve Tahir Doğan yedek üye ve Meclis Birinci Başkan Vekili Osman Arı , İkinci Başkan Vekili Halil Aker seçildiler.

Gündem Maddesi 4: Yapılan gizli oyla Encümen Üyesi Erol Parlak ve Necati Kardeş seçildi.

Gündem Maddesi 5: Plan ve Bütçe Komisyonuna: Mustafa Köklüsoy, Erol Parlak, Şenel Küçükdurmuş, Hamdi Güngör, Tayfur Altıntaş, İmar Komisyonuna: Osman Arı, Ahmet Uğurlu, Mustafa Kurum, Tahir Doğanay, Mustafa Yazgan ve Tarımsal Kalkınma Komisyonuna: Necati Kardaş, Mustafa Köklüsoy, Şenel Küçükdurmuş, Tahir Doğanay, Ufuk Boztaş seçildiler.

Gündem Maddesi 6: Meclis Toplantı Gün ve Saatinin Belirlenmesi ve Meclisin Tatil Yapıp Yapmama Hususu görüşülerek her ayın ilk Salı günü saat 14:30 da yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 7: Kişisel Veri İşleme ve Koruma Politikası hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 8: Özel Nitelikli Kişisel Veri İşleme ve Koruma Politikası hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 9: Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 10: İdari ve Teknik İşler Politikası hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 11: İlçenin Apak mahallesi, 337 Ada, 1 nolu parsel için hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişiklik Teklifi hususu görüşülerek İmar Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 12: İlçemizde Sosyal Konut Alanı için hazırlanan Zafer Mahallesi, 133232 nolu sokağın revizyon imar planı sonrası Cadde statüsü kazandığından cadde isminin belirlenme hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 13: İlçemizde Sosyal Konut Alanı için hazırlanan Zafer Mahallesi, Nasreddin Hoca Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi arasına revizyon imar planı

sonrası yeni bir Cadde oluştuğundan cadde isminin belirlenme hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 14: İlçe Sınırları içerisinde uygulanmak üzere Ruhsatlandırma İşlemleri ile ilgili karar alınma hususu görüşülerek İmar Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 15: Adalet mahallesinde bulunan Gülhane Ağaçlandırma Sahasının Hayrettin Karaca Parkı olarak isimlendirilmesi hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 16:İlçenin Çeşitli mahallelerinde Arsa Satışları İçin Yetki Verilmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 17: Sandıklı Mahallesinde Bulunan 2876 Ada, 3 Nolu Parselin Tahsis İşlemi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edilerek nisan ayı toplantısının kapanışı oy birliği ile kabul edildi.