ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN 2 ADET ARAÇ BELEDİYEYE HİBE EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından asfalt kombine aracı ve çöp konteyneri yıkama aracı ve dezenfekte aracı Karapınar Belediye Başkanlığı’na hibe edildi.

Cumhuriyet Meydanı Anıt Alanı’nda sergilenen 2 adet araç Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Amirleri tarafından yerinde incelenerek araç kaptanlarından araçların çalışmaları hakkında genel bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilerek Belediyemiz Fen İşleri Araç Parkına dahil ettiğimiz asfalt kombine aracı ve çöp konteyneri yıkama aracı ve dezenfekte araçlarımızı teslim almış bulunmaktayız. İlçemiz de yapılacak olan sathi kaplama asfaltta büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz asfalt kombine aracımız Allah nasip ederse 2021 yılında da sathi kaplama asfalt çalışmalarımızı artırarak hız kesmeden devam edeceğiz. Yine aynı şekilde alanda bulunan konteynerlerin yıkanması ve dezenfekte edilmesi ile ilgili aracımızın da şehir merkezinde ve merkeze bağlı mahallelerimizde hizmet verecektir. Ben bunların alımında ve her alanda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a bir kez daha ilçemiz ve meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Diğer araçlarımızın Belediyemize kazandırılmasında hepsinde büyük katkıları vardır. İlçem adına tekrar teşekkür ediyor, Belediyemize kazandırılan araçlarımızın ülkemize, ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.