CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 100. YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Cumhuriyet Savcısı Aslı Polat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Salih Erdem, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Sivil toplum kuruluşları ve Oda Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkan, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00 ile 10.30 arasında Kaymakamlık Makamında Kaymakam Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Stadyumun da Türkçe Öğretmeni Hamdi Mutlu ve Türkçe Öğretmeni Ezgi Baykut Bozkurt sunuculuğunda saat 11.00 da bir dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Aslı Pancar’ın yönetiminde bir gurup öğrenci ve katılımcılar tarafından İstiklal Marşı okunarak başladı. Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Fehmi On’un refakatinde, Kaymakam Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ile birlikte halkın, öğrencilerin ve tüm katılımcıların bayramlarını kutladılar.

İlçe Kaymakamımız Şenol Öztürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları, zeybek, 100. Yıl Korosu adlı gösteriler izleyiciler tarafından coşku ile izlendi. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamımız Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebrik edilerek verildi.

Program okulların resmi geçit töreninden sonra son buldu.