CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 98. Yılı münasebeti ile düzenlenen kutlama programına Törene İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Demirsoy, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Şentürk, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdür Vekili Serdaç Arı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt, Sivil toplum kuruluşları ve Oda Başkanları, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Askeri Erkan, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmen, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı 29 Ekim 2019 Cuma günü saat 10.30 ile 11.00 arasında Kaymakamlık Makamında Kaymakam Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Demirsoy, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulü ve ardından Atatürk Stadyumun da Meke Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İlknur Ceylan ve Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Enver Sağlamer sunuculuğunda saat 11.00 da bir dakikalık Saygı Duruşu ve ardından Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Aslı Panca yönetiminde KİGAL den bir gurup öğrenci tarafından İstiklal Marşı okunarak başladı. Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Memiş Deniz refakatinde, Kaymakam Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile birlikte halkın, öğrencilerin ve tüm katılımcıların bayramlarını kutladılar.

Protokol konuşmaları, şiirlerinin ve ödül töreninin ardından Ardından Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Bandosunu takiben Beden Eğitim Öğretmeni Memiş Deniz refakatinde okulların resmi geçit töreni yapılarak program sona erdi.