GÖKTEPE'DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEYECANI

Belediye Başkanımız İbrahim Önal, Belediye Başkanlığımızın da destekleriyle 7-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenen İç Anadolu Bölgesi Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası final yarışması uçuşlarına ve ödül törenine katıldı.

Karapınar Göktepe'de gerçekleşen Hedef Şampiyonasında Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen Yamaç Paraşütü Pilotları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Şampiyonanın final yarışması, muhteşem uçuş gösterileri ve heyecan dolu olarak gerçekleştiren pilotların sergilediği performanslar izleyicileri büyüledi.

Belediye Başkanımız İbrahim Önal “Bu tür organizasyonların ilçemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İlçemizin turizm potansiyelini artırmak ve tanıtmak adına bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Program kapsamında katılımcılar ve ziyaretçiler için çeşitli aktiviteler düzenlendi ve Belediye Başkanlığımız tarafından ikramlarda bulunuldu.