HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI

Karapınar Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında açmış olduğu kurslarında kursiyerler tarafından hazırlanmış olan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği serginin açılışı 01.06.2022 Çarşamba günü saat 11.00’da Kitap Kafe de açılışı yapıldı.

Serginin açılışına, İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat ve eşi, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, S.Ü. Aydoğanlar Meslek Yüksekokul Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşpınar, KOMEK ve ASEM Kurs Yöneticileri, Daire amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kursiyerler tarafından hazırlanan eşyalar ve özellikle halıcılık kursunda hazırlanan yöresel ürünler ve diğer sergilerdeki el emeği göz nuru ürünler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Sergideki ürünler ziyaretçiler tarafından gezilerek, kursiyerler ürünlerin yapımları ile ilgili bilgiler verdiler.