Hayat Kime Güzel Karapınarlı Seyirciler İçin Perde Açtı

Karapınar Belediyesi; kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahnelenen ‘Hayat Kime Güzel’ isimli tiyatro oyununu ilçemizde tiyatro severlerle buluşturdu.

Karapınar Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sergilenen ‘Hayat Kime Güzel’ isimli 2 perdelik komedi tiyatro oyunu 13 Ekim Perşembe günü saat 15.00’de salonu dolduran lise öğrencilerine ve öğrencilere eşlik eden öğretmenlere yine aynı gün saat 20.30’da tüm Karapınarlı tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

Tekin Duman ve Çınar Şahin tarafından yazılan, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularından Deniz Oral, Faruk Sofuoğlu, Tuba Erdem, Müge Karataşlı, Selda Kara, Muhammet Akbıyık’ın rol aldığı tiyatro oyununda hayatın zorluklarına rağmen elimizde bulunan mevcut imkânlarımızın kıymetinin bilinmesi, eğitimin ve okumanın önemi, en güzel olanın kendi yaşadığımız hayatımızın olduğu, yanlış anlamanın nelere mal olduğunun, özentinin insanı yapılmaması kanunsuz işlere yönlendirdiğini, iletişimin ve karşılıklı konuşmaların belli saygı ölçüsünde yapılması gerektiğini, iletişimin önemi, toplumda nasıl hareket edilmesi gibi birçok konuda mesajların verildiği ve tiyatro oyununa aileler haricinde İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat ve eşi, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, S.Ü. Karapınar Aydoğanlar MYO Müdür Yrd. Ve Öğretim Üyesi Sertaç Arı, Belediye Meclis Üyelerimizden Necati Kardeş ve Mustafa Köklüsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Ünver, Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Tartan, Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Kamil Eke, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ve daire amirleri, basın mensupları ve salonu dolduran bay bayan aileler tiyatro gösterimlerini büyük beğeni ile izlediler.

Faruk Sofuoğlu’da Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya teşekkür ederek; Türkiye’nin pek çok ilinde bile bu kadar yoğun tiyatro ve kültürel etkinlik yapılmadığını söyleyip, Karapınar’a her gelişlerinde coşkulu ve yoğun bir izleyiciyle karşılaştıklarını, bundan da büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.