İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAŞKAN YAKA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasi münasebetiyle Ilçe Müftüsü Kadir Demirlenk ve kendisine eslik eden din görevlileri ile birlikte Belediye Baskanimiz Mehmet Yaka’yi makaminda ziyaret ederek ilçe müftülügüne verilen desteklerden dolayi tesekkür plaketi takdim etti.

Ilçe Müftüsü Demirlenk “ Camiler ve Din Görevlileri Haftasi kapsaminda ilçemizde yapilan ve yapilacak olan etkinlikler hususunda Baskan Yaka’yi bilgilendirdi.

Belediye Baskanimiz Mehmet Yaka, Basta ilçemizde görev yapan tüm din görevlileri olmak üzere daha sonra Diyanet Isleri Baskanligi mensuplarinin Camiler ve Din Görevliler haftasini kutladi. Ziyaretlerinden dolayi ilçe Müftüsü Kadir Demirlenk ve yanindaki heyete tesekkür etti.