İlçemiz Okullarına TUBİTAK Bilim Kitaplığı Projesi

Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘’TÜBİTAK Kitaplığı Projesi Protokolü’’ Kapsamında ilçemiz okullarının tamamına TÜBİTAK Bilim Kitaplığı ve içerisine yüzlerce bilimsel kitabın bulunduğu bilim kitaplığı Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı Haydar Karabacak ve Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarının katılımı ile Osman Hulusi Ateş Kız İmam Hatip Lisesi ve Amil Önal İlkokulu’nda öğrencilerin hizmetine açıldı.

Başkanımız Mehmet Yaka “Proje sayesinde toplan 47 TÜBİTAK Bilim Kitaplığı ve 10.000 Bilimsel kitap öğrencilerimizle buluşacaktır. Bu proje sayesinde Karapınar’da okuma kültürü farkındalığını artırmak, öğrencilerimizin bilimsel kaynaklara ulaşımını sağlamak ve bilim okuryazarlığının geliştirilmesi hedeflenmektedir. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.