KARAPINAR BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Karapınar Belediyesi 14 Eylül – 13 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenen Karapınar Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlarının belirlenmesi 15.11.2020 Pazar günü jüri üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan değerlendirme kuruluna Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Celal Gezici – AFIAP (KONFAD – Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği), Erkan Mumcu (KONFAD – Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği), Necip Evlice (FSK – Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği) ve Dr. Öğr. Üyesi Nihat Şirin (N.E.Ü. Ahmet Keleşoğlu Eğ.Fak.Resim ABD.) katılımıyla belirlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka; “Karapınar Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasına 26 ilden 127 kişi 534 fotoğrafla katılım sağlamıştır. Ödül almaya hak kazanan fotoğraflar jüri üyelerince yapılan değerlendirme sonucu belli oldu. Fotoğraf Yarışması’ndaki görevli Jüri Üyelerimize ve yarışmaya fotoğrafları ile katılım sağlayan değerli yarışmacılarımıza teşekkür ediyor, kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Yaka Jüri Üyelerine plaket takdim ederek teşekkür etti. Celal Gezici ve Erkan Mumcu Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya plaket ve Konya Bir şehirde 300 fotoğraf kitabı hediye etti.

KAZANANLAR