Karapınar Belediyesi 82 Öğrenciyi Kültür Gezileri İçin Kapadokya’ya Gönderdi

Karapınar Belediyesi, doğa harikası ve tarihi mekânların bulunduğu Kapadokya’ya Hotamış İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kültür gezileri kapsamında gezi düzenledi. 12-13 Haziran da gerçekleştirilen gezide Nevşehir’in peri bacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesi, çeşitli tarihi ve turistik mekânlar gezdirildi.

Gezinin ilk durağı Avanos oldu. Daha sonra rehber eşliğinde çömlekçilik, Peri bacaları, Ürgüp gibi tarihi mekânları gezen öğrenciler filmlerin çekildiği alanları görme imkânı buldular. Hotamış İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamdi Mutlu; Nevşehir Kapadokya gezisi için şahsım ve öğrencilerimiz adına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya teşekkür ediyorum”dedi. Belediye Başkanı Mehmet Yaka “Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren bu zamana kadar Okullarımız, Camilerimiz ve Sağlık Ocaklarımızın gerekli çevre düzenlemesi bakım ve onarımını yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerini, Bu hizmetlerin yanında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak Sosyal Belediyeciliğe önem verdiklerini ve bu kapsamda Kültür gezileri düzenlediklerini belirtti. 12-13 Haziran Çarşamba ve Perşembe günü Hotamış İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden 82 öğrencimize Nevşehir Kapadokya gezisi için hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.